Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd.
Thuis Productenhittebestendig gietstaal

Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij

Mijn beste vriend, de ontvangen goederen is goed en hoop wij voor meer punten kunnen samenwerken.

—— Angelo

Het yu-lange bedrijf is inderdaad professioneel in het gieten van gebied, en helpt om het ontwerp te verbeteren en de kosten voor ons te besparen. Hartelijk dank.

—— John

De levering is op tijd, en de samenwerking is gelukkig.

—— Christopher

Ik ben online Chatten Nu

Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij

Heat Resistant Steel Castings ASTM A297 HH 25Cr-12Ni Alloy Steel Casting Foundry
Heat Resistant Steel Castings ASTM A297 HH 25Cr-12Ni Alloy Steel Casting Foundry

Grote Afbeelding :  Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Non-Standard
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Niet-standaard

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 ton
Prijs: quote according to different drawing technique requirements
Verpakking Details: Triplexkrat + VCI Antiroestzak
Levertijd: Binnen 60 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 300 Ton elke maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: A297M rang HH proces: zand het gieten proces
verspanen: Geen oppervlak: Antiroestolie
verpakking: Triplexkrat + VCI Antiroestzak thermische behandeling: Volgens het vereiste
Hoog licht:

hittebestendig gietijzer

,

gietijzer op hoge temperatuur

Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij

 

 

Productomschrijving en Proces

Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij

 

Productieproces: het groene zand vormen, verloren wasinvestering het gieten proces

Het machinaal bewerken van proces: CNC het machinaal bewerken

Oppervlaktebehandelingsproces: Niets

 

Productmateriaal en Gebruik

Normaal opbrengst met ASTM A297/A297M GradeHD, GradeHF, GradeHH, GradeHK, GradeHP gradeHK-40, GradeHL, GradeHP, GradeHW, GradeHC, GradeHN, ZG30Cr26Ni5, ZG35Cr26Ni12, ZG30Ni35Cr15, ZG40Cr28Ni16, ZG35Ni24Cr18Si2, ZG40Cr25Ni20, ZG40Cr30Ni20, ZG45Ni35Cr26, ZG35Cr24Ni7SiN, ZG35Cr28Ni16, enz.

 

De hittebestendige producten van het staalafgietsel worden wijd gebruikt voor de hitte-motor installatieindustrie, oven voor thermische behandeling, de gegoten industrie, de staalindustrie, turbinecomponenten, vliegtuigindustrie, enz.

 

Hittebestendige van het de Legeringsstaal van Staalafgietsels ASTM A297 HH 25Cr-12Ni het Afgietselgieterij 0

 

Hittebestendig Staal

 

De eigenschappen van staal en zijn daling van de opbrengststerkte als staal absorberen aanzienlijk hitte wanneer blootgesteld aan hoge temperaturen. De hittebestendigheid betekent dat het staal bestand is tegen het schrapen bij temperaturen hoger dan 500 gr.C. Het hittebestendige staal wordt bedoeld voor gebruik bij temperaturen hoger dan 500 gr.C. aangezien zij goede sterkte bij deze temperatuur hebben en is bijzonder bestand tegen blootstelling op korte en lange termijn aan hete gassen en verbrandingsgassen bij temperatuur hoger dan 500 gr.C. Dit staal is stevig oplossing versterkt legeringsstaal. Aangezien dit staal over een bepaald breed temperatuurgamma wordt gebruikt, wordt dit staal gewoonlijk versterkt door hard mechanisme van thermische behandeling, stevige oplossing en precipitatie. Alle hittebestendig staal is samengesteld uit verscheidene het legeren elementen voor het bereiken van de gewenste eigenschappen en in toepassingen gebruikt waar de weerstand tegen verhoogde temperaturen kritiek is.

 

Het niveau van de hittebestendigheid van het hittebestendige staal hangt van de milieuvoorwaarden waarin af zij werken en niet door één enkele testmethode kunnen worden gekenmerkt. De maximum de diensttemperaturen die tot 1150 gr.C. afhankelijk van de legeringsinhoud kunnen worden uitgebreid kunnen streng door de aanwezigheid van sommige samenstellingen zoals zwavelachtige samenstellingen, waterdamp of as worden verminderd. De weerstand tegen gesmolten metaal en slakken is ook beperkt in dit staal.

 

In hittebestendig staal, zijn de twee belangrijkste elementen chromium voor oxydatieweerstand en nikkel voor sterkte en rekbaarheid. Andere elementen worden toegevoegd om deze eigenschappen op hoge temperatuur te verbeteren. Het effect van diverse het legeren elementen wordt hieronder beschreven.

Chromium – het Chromium is het één element dat in alle hittebestendig staal aanwezig is. Naast het verlenen van oxydatieweerstand, voegt het chromium aan sterkte en carburatieweerstand toe op hoge temperatuur. Het chromium is het element dat de micro- structuur ferritic maakt.

Nikkel – het Nikkel wanneer toegevoegd aan het hittebestendige staal verhoogt zijn rekbaarheid, sterkte en weerstand op hoge temperatuur tegen zowel het carbureren als nitriding. Het nikkel neigt om de atoomstructuur austenitic te maken. Het vermindert de oplosbaarheid van zowel koolstof als stikstof in austenite.

Koolstof – de Koolstof is het belangrijkste versterkende element. De koolstof wordt gecontroleerd binnen bepaalde grenzen in hittebestendig staal. Het meeste hittebestendig staal bevat 0.05% tot 0.10% van koolstof. Giet hittebestendig staal hebben gewoonlijk 0.35% tot 0.75% van koolstof. De koolstof lost in legering op en veroorzaakt oplossingssterkte. Het is ook aanwezig zoals kleine, harde deeltjes genoemd carbide die chemische samenstellingen van koolstof met metaalelementen zoals chromium, molybdeen, titanium en niobium enz. zijn.

Stikstof – de Stikstof is aanwezig in hittebestendig staal in kleine bedragen en dient om zowel martensitic als austenitic staal te versterken.

Silicium – het Silicium vermindert de oplosbaarheid van koolstof in het metaal, dat een belangrijke variabele in het staal producerende proces is. Het is een versterkend element normaal boven 0.04%. Het silicium verbetert oxydatie en carburatieweerstand, evenals weerstand tegen het absorberen van stikstof voor hittebestendig staal bij op hoge temperatuur.

Zwavel – het wordt beschouwd als onzuiverheid en als bovengrens in het hittebestendige staal algemeen gespecificeerd. De zwavel is schadelijk aan lasbaarheid maar het verbetert bewerkbaarheid.

Fosfor – het Fosfor is gewoonlijk een ongewenst element in hittebestendig staal aangezien het bros effect heeft wanneer het bij de korrelbatterij afzondert. Het is ook schadelijk voor de lasbaarheid van de nikkellegering. Het wordt normaal gespecificeerd als bovengrens voor de meeste hittebestendig staal.

Andere het legeren elementen – Andere die het legeren elementen in het hittebestendige staal worden gebruikt zijn mangaan, molybdeen, titanium, vanadium, wolfram, aluminium, kobalt, niobium, zirconium, koper, en de zeldzame aardeelementen zoals borium, cerium, lanthaan en yttrium. Deze elementen verbeteren de staal integratieeigenschappen bij opgeheven temperatuur. Terwijl sommige elementen voor sterkte worden gebruikt worden anderen gebruikt meestal voor oxydatieweerstand, procesbruikbaarheid en microstructuurstabiliteit.

 

Over het algemeen er zijn twee fundamentele klassen van hittebestendig staal. Deze worden gegeven hieronder:

Ferritic/martensitic hittebestendig staal

Dit staal heeft dezelfde lichaam gecentreerde kubieke kristalstructuur (Fig. 1) zoals dat van ijzer. Dit staal bestaat fundamenteel uit ijzer met klein percentage het legeren elementen. Het belangrijkste het legeren element is chromium met percentage die zich van 2% tot 13% uitstrekken. Dit staal bevat ook kleine percentages van koolstof, silicium, mangaan, molybdeen, aluminium en stikstof. Deze elementen helpen in precipitatie het verharden die het gedrag op hoge temperatuur van het staal steunt. Ferritic staal heeft transformatie vrije ferritic structuur. Dit staal toont vrij lage hardheid onder effectlading. Boven 900 gr.C. lijdt dit staal korrel aan ruw maken dat met bros maken wordt gecombineerd. Ferritic staal is moeilijk zich te vormen en zou vandaar slechts door booglassen moeten worden gelast. Het staal is ongevoelig aan zwavelachtige gassen. Ferritic rangen zijn populairder hittebestendigheidsstaal aangezien zij wegens lagere het legeren elementen in hen economisch zijn. Deze worden ook genoemd lage legering hittebestendig staal. Naast chromium, zijn enkele het legeren elementen huidig in de ferritic rangen molybdeen, wolfram, niobium, vanadium, borium en titanium enz. De oxydatieweerstand van dit staal bij roodgloeiende voorwaarden is in rechtstreekse verhouding tot de chromiuminhoud van het staal. Ferritic/martensitic staal voor de dienst op hoge temperatuur wordt kan in twee die categorieën worden geclassificeerd op de inhoud van het legeren elementen en de microstructuren worden gebaseerd gebruikt die. De eerste categorie van dit staal wordt laag legeringsstaal genoemd die 1% tot 3% chromium in hen en met totale het legeren elementen van minder dan 5% hebben. De tweede categorie van dit staal is martensitic hittebestendig staal. Dit staal omvat middelgroot chroomstaal met een chromiuminhoud van 5% tot 9% en hoog chroomstaal met een chromiuminhoud van 9% aan 12%. De totale het legeren elementen in dit staal strekt zich van 10% uit tot 20%. Het hoge chroomstaal heeft betere kruipensterkte.

Austenitic hittebestendig staal

Wanneer het voldoende nikkel (meer dan 8%) aan het staal van het ijzerchromium wordt toegevoegd, wordt de staalstructuur transformatie vrije austenitic structuur die een gezicht gecentreerde kubieke kristalstructuur heeft (Fig. 1). Austenitic staal heeft hogere sterkte, rekbaarheids en kruipenbreuksterkte dan het ferritic/martensitic staal. Hun hoge hardheid maakt hen aan effectladingen en abrupte temperatuurveranderingen ongevoelig. Austenitic staal is niet naar voren gebogen aan het korrelruw maken bij hoge temperaturen. Dit staal heeft hogere opgeheven temperatuursterkte evenals kruipensterkte dan ferritic staal. Bij kamertemperatuur is het austenitic staal kneedbaardere, vertonings goede formability en over het algemeen gemakkelijker te vervaardigen. Dit staal is gevoelig voor zwavelachtige gassen. Machinaal bewerken van dit staal is moeilijker in vergelijking tot ferritic staal. Austenitic staal is duurder wegens hun hogere legeringsinhoud.

Sommige belangrijke punten hadden op hittebestendig staal betrekking

De selectie van hittebestendig staal voor een bepaalde toepassing is gebaseerd op het niveau van de vereiste hittebestendigheid en de nodig mechanische eigenschappen van het staal. Het gebruik van hogere gelegeerd en vandaar meer hittebestendig kan wegens bros maken nadelig zijn naast het hebben van hogere kosten. Het hittebestendige staal moet niet aan vlam worden blootgesteld en een direct contact met koolstof moet worden vermeden om het verminderen van hittebestendigheid te verhinderen toe te schrijven aan carburatie.

 

Het hittebestendige staal wordt gebruikt in industrieel ovens, stoomketels, stoombuizen, warmtewisselaars, chemisch product en de aardolieindustrieën, gas en brandstoflijnen, vlamkasten, verwarmers, weerstanden, warmtewisselaars en afvalverbrandingsinstallaties enz.

 

Eigenschappen en Toepassingen van legeringen op hoge temperatuur:

 

ASTM A297 (HC - UNS S92605)

Heeft een goede hoeveelheid Chromium voor goede oxydatieweerstand bij temperaturen tot 2000 F (1093 C). Lage nikkelinhoud om grotere weerstand tegen zwavel dragende milieu's bij 2000 F (1093 C) te handhaven.

Toepassingen:

Cement, Glas, het Thermisch behandelen, Industriële Oven, Olieraffinage, Ertsverwerking, Document, Macht | Zinkraffinage |Boilerschotten | Elektroden | De Bars van de ovenrooster | De Dempers van de gasafzet | Ovendelen | Luitringen | Troepbladen en Houders | Warmtewisselaars | Zoute Potten | De Buizen van de roetventilator | Steunsteunbalken | Blaaspijpen | Uitstekend voor gebruiksomgevingen die verbrandingsgassen, rookgas, hoge zwavel, en gesmolten neutrale zouten impliceren | Roosterbars | Gesmolten Zoute Potten | Ovensteunbalken | Injecteursbuizen | Slakken die Blokken onttrekken | De Hervormerrollen van het koolstofbisulfide

 

ASTM A297 (HD- UNS J93005)/ASTM A608 (HD50 - UNS J93015)

Austenitic met wat magnetisch ferriet (zwak en kan niet veel worden verhard).

Toepassingen:

Load-bearing verrichtingen waar de temperaturen geen 1200 F overschrijden (649 C)| Lichte load-bearing verrichtingen met temperatuur maximum 1900 F (1040 C) | Surfurweerstand | Oxydatieweerstand | Goede Lasbaarheid | Centrifugaalafgietsels | Solderende Ovencomponenten voor het koper, glas, het thermisch behandelen, olieraffinage, ertsverwerkende industrie |Barstend Materiaal | Ovenventilators | Gietende Spuiten | Gasfornuisdelen | Holdingspotten | De Einden van de cementoven | De troepwapens en bladen van de grilloven |recuperater secties | Behandeling van Verbranding en Rookgas | Behandeling van Hoge Zwavelatmosferen | Behandeling van Koperlegeringen en Gesmolten Koper | De Ingang van de roterende Ovenring

 

ASTM A297 - J93303 (HH)/ASTM A447 - J93503 (HH I EN HH II)/ASTM A608 (HH30 - UNS J93513/HH33 - UNS J93633)

Goede Sterkte/oxydatieweerstand de maximum werkende temperatuur 2000 F bij van 1400 - 1800 F (760-982 C) (1093 C).

Toepassingen:

Troepwapens en bladen | roosterbars | de de koelketting en sluitingen van de cementoven | blaaspijpen | de pijpen van de ovenbrander | straalkachelbuizen en montage | buissteunen en hangers | buisbladen | de hardware van de thermische behandelingsoven | de oven repliceert en dempt | inderizing zijwanden |Onthardende dienbladen | staafsteunbalken | branderpijpen | carburerende dozen | de steunen van de convectiebuis | dempers, uitlaatverzamelleidingen | rookgasstapels | roostersteunen | verhardende dienbladen | de ringssegmenten van de ovenneus | het normaliseren van schijven | pijlerkappen | het doven van dienbladen | stralende buizen en steunen | vuurvaste steunen | retorten | rolhaarden en sporen | stokersdelen | buishangers | Ellebogen

 

ASTM A297 (HK)/A351 (HK30 EN HK40)/A567 (HK40 EN HK50 - 1987 BEËINDIGDE SPECIFICATIES)/A608 (HK30 EN HK40)

Het de legeringsstaal is van HK de de industrienorm voor 40 plus jaren toe te schrijven aan zijn sterkte matig op hoge temperatuur, weerstand tegen heet gas en zwavel-dragende hete gascorrosie, oxydatieweerstand, hoge kruipen en breuksterke punten, en carburatieweerstand geweest. Vaak gebruikt in structiral toepassingen tot 2100 F (1150 C). Binnen vaak gebruikt zoals gegoten voorwaarde; het heeft goede bewerkbaarheid en zeer lasbaar zonder vereist hitte voorverwarmen of posten.

HK30 en HK 40 wordt vaak gebruikt voor druk-bevattende delen in milieu's met opgeheven temperatuur en de corrosieve dienst (in verwijzing van ASTM A351) worden gebruikt en goot die centrifugaal delen (ASTM A608)

 

Toepassingen:

Oven Buizen en het Calcineren| Ammoniak, Gesmolten Neutrale Zouten, Methanol en Waterstofhervormers | De Rollen en de Montage van de ethyleenpyrolyse | De Buizen en de Montage van de stoomoververhitter | Buissteunen en Hangers | Buisbladen | Thermische behandelingsinrichtingen en Dienbladen | Vuurvaste Steunen | Ovensteunbalken | Ovenbroodjes | Troepwapens |De Hervormer van de stoomkoolwaterstof | Ellebogen

 

Hittebestendige Legeringsafgietsels

De hittebestendige gietende legeringen zijn die samenstellingen die minstens 12%-chromium bevatten wat kunnen presteren wanneer naar genoegen gebruikt bij temperaturen boven 1200 0 F. Als groep, zijn de hittebestendige samenstellingen hoger in legeringsinhoud dan de corrosiebestendige types. De hittebestendige legeringen zijn hoofdzakelijk samengesteld uit nikkel, chromium, en ijzer samen met kleine percentages andere elementen. Het nikkel en het chromium dragen tot de superieure hittebestendigheid van deze materialen bij. De afgietsels van deze legeringen worden gemaakt moeten aan twee basisvereisten voldoen dat:

1 de goede stabiliteit van de oppervlaktefilm (oxydatie en corrosieweerstand) in diverse atmosferen en bij de temperatuur waaraan zij worden onderworpen.

2 voldoende mechanische sterkte en rekbaarheid om de dienst aan voorwaarden te voldoen op hoge temperatuur.

 

Hittebestendige legeringenrang en chemische samenstelling-ijzer basislegeringen

 

Legering het Gieten Instituutsbenoeming Legeringstype ASTM AISI UNS Chemische Samenstelling %
Ni Cr C

Mn

maximum

Si

maximum

Mo

maximum

Andere
Ha 8-10Cr A217 - - - 8-10 0.2max

0,35-

0,65

1

0,9-

1.2

Fe-bal
HC 28Cr A297 446 J92605 4max 26-30 0.5max 1 2 0,5 Fe-bal
HD 28Cr-6Ni A297 327 J93005 4-7 26-30 0.5max 1.5 2 0,5 Fe-bal
HIJ 28Cr-9Ni A297 312 J93403 8-11 26-30 0.2-0.5 2 2 0,5 Fe-bal
HF 19Cr-9Ni A297 302B J92603 9-12 19-23 0.2-0.4 2 2 0,5 Fe-bal
HH 25Cr-12Ni

A297

A447

309 J93503 11-14 24-28 0.2-0.5 2 2 0,5 Fe-bal
HALLO 28Cr-15Ni A297 - J94003 14-18 26-30 0.2-0.5 2 2 0,5 Fe-bal
HK 25Cr-20Ni

A297

A351

A567

310 J94224 18-22 24-28 0.2-0.6 2 2 0,5 Fe-bal
In-519' 24Cr-24Ni - - - 23-25 23-25 0.25-0.35 1 1 -

Cb1.4-1.8

Fe-bal

HL 30Cr-20Ni A297 - J94604 18-22 28-32 0.2-0.6 2 2 0,5 Fe-bal
HN 25Ni-20Cr A297 - J94213 23-27 19-23 0.2-0.5 2 2 0,5 Fe-bal
HP 35Ni-26Cr A297 - J95705 33-37 24-28 0.35-0.75 2 2 0,5 Fe-bal
HP-50WZ 35Ni-26Cr - - - 33-37 24-28 0.45-0.55 2 2.5 -

W 4-6

Zr0.1-1.0

Fe-bal

HT 35Ni-17Cr

A297

A351

330 J94605 33-37 15-19 0.35-0.75 2 2.5 0,5 Fe-bal
HU 39Ni-18Cr A297 - J95405 37-41 17-21 0.35-0.75 2 2.5 0,5 Fe-bal
HW 60Ni-12Cr A297 - - 58-62 10-14 0.35-0.75 2 2.5 0,5 Fe-bal
HX 66Ni-17Cr A297 - - 64-68 15-19 0.35-0.75 2 2.5 0,5 Fe-bal
Chromium                      
Nikkel 50Cr-50Ni A560 - - bal 48-52 0.1max 0,3 1 - Fe1.0max
In-657' 50Cr-48Ni - - - bal 48-52 0.1max 0,3 0,5 -

Cb1.4-1.7

N0.16max

Fe1.0max

 

 

De hittebestendige Materialen van het Staalafgietsel

Materiaal Leveringsspecificatie

ASTM

A297

Leveringsvoorwaarde

Technologische Eigenschappen

Bij kamertemperatuur

Max.

verrichtingstemperatuur

(0 c)

Rammelkast DIN Nr.

Rp0.2

(N/mm2)

Rm

(N/mm2)

A5 %
F1002S 1.4743 DIN EN10295 - Niet/met onthard - - - 900
AF1101 1.4823 DIN EN10295

HD

UNS J93005

Niet/met onthard ≥250 ≥550 ≥3 1100
A1050 1.4825 DIN EN10295

HF

UNS J92603

Niet/met onthard ≥230 ≥450 ≥15 900
A1201 1.4848 DIN EN10295

HK

UNS J94224

Niet/met onthard ≥220 ≥450 ≥9 1100
A1224Nb 1.4855 DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥220 ≥450 ≥4 1050
A1234Nb 1.4859 DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥180 ≥440 ≥20 1050
A1237 1.4857 DIN EN10295

HP

UNS N08705

Niet/met onthard ≥220 ≥440 ≥6 1100
A1205 2.4879 DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥240 ≥440 ≥3 1150
Thermco 50 2.4778 DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥235 ≥490 ≥6 1200
G-NiCr50Nb 2.4680 DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥230 ≥540 ≥8 1050
G-NiCr15

2.4815

(9,4816)

DIN EN10295 - Niet/met onthard ≥200 ≥400 ≥8 1100

 

 

 

Materiaal Chemische Samenstellingsanalyse (%)
Rammelkast DIN Nr. C Si Mn P S Cr Mo Ni Nb

Andere

elementen

F1002S 1.4743 1.4-1.8 1.0-2.5 ≤1.0 ≤0.04 ≤0.03 17-19 ≤0.5 ≤1 - -
AF1101 1.4823 0.3-0.5 1.0-2.5 ≤1.5 ≤0.04 ≤0.03 25-28 ≤0.5 3-6 - -
A1050 1.4825 0.15-0.35 0.5-2.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 17-19 ≤0.5 8-10 - -
A1201 1.4848 0.3-0.5 1.0-2.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 24-27 ≤0.5 19-22 - -
A1224Nb 1.4855 0.3-0.5 1.0-2.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 23-25 ≤0.5 23-25 0.8-1.8 -
A1234Nb 1.4859 0.05-0.15 0.5-1.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 19-21 ≤0.5 31-33 0.5-1.5 -
A1237 1.4857 0.3-0.5 1.0-2.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 24-27 ≤0.5 33-36 - -
A1205 2.4879 0.35-0.55 1.0-2.0 ≤1.5 ≤0.04 ≤0.03 27-30 ≤0.5 47-50 -

W4.0-6.0

Fe-bal

Thermco 50 2.4778 0.05-0.25 0.5-1.5 ≤1.5 ≤0.04 ≤0.03 27-30 ≤0.5 ≤4 ≤0.5

Co48-52

Fe-bal

G-NiCr50Nb 2.4680 ≤0.1 ≤1 ≤0.5 ≤0.02 ≤0.02 48-52 ≤0.5 bal 1.0-1.8

Fe≤1.0

N≤0.16

G-NiCr15

2.4815

(9,4816)

0.35-0.65 1.0-2.5 ≤2 ≤0.04 ≤0.03 12-18 ≤1 58-66 - Fe: bal

Contactgegevens
Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. James Wang

Tel.: +86 13213152686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)