Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd.
Thuis

Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Mijn beste vriend, de ontvangen goederen is goed en hoop wij voor meer punten kunnen samenwerken.

—— Angelo

Het yu-lange bedrijf is inderdaad professioneel in het gieten van gebied, en helpt om het ontwerp te verbeteren en de kosten voor ons te besparen. Hartelijk dank.

—— John

De levering is op tijd, en de samenwerking is gelukkig.

—— Christopher

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Onze Vermogen & Dienst & Kwaliteitscontrole

 

Overvloedige middelen: wij hebben nauw samen met tientallen fabrieken samengewerkt in verschillende provincies in China vele jaren worden gevestigd dat. Zij zijn individueel gespecialiseerd in afgietsel, smedend, stempelend, lassend, machinaal bewerkend, en ander productieprocessen. Deze leveranciers allen worden verklaard met ISO9001: 2001 heeft het Systeem voor kwaliteitscontrole, en professioneel ingenieurs en productiemateriaal. Wij kunnen de vraag van de klant naar verschillende materialen en structurele vormen van de producten ontmoeten.

 

Uitstekende capaciteit voor en middel die organiseren consolideren zich: het verrichtingsteam met rijke ervaringen en uitgebreide sociale verhoudingen kan bron en van aangewezen fabrieken de plaats bepalen om te werk te gaan met en de productie te optimaliseren volgens de productie en het machinaal bewerken van vereisten van de producten, de kwaliteit te verzekeren en de kosten en de prijzen te minimaliseren.

 

De strikte procedure van de leveranciersevaluatie: Onze interne Procedure van de Leveranciersevaluatie is goedgekeurd door onze klanten en de feiten bewijzen dat het wetenschappelijke en een staat-van-kunst procedure is. Wij zullen de meest aangewezen fabriek verkiezen om een bepaald project te ontwikkelen. Ook kunnen wij de leverancier met de de evaluatieprocedure van de klant evalueren en een objectief evaluatieverslag uitgeven.

 

Wetenschappelijk QC systeem: wij hebben een onafhankelijke QC afdeling en elke stap van een project wordt door technisch personeel met standaard op te volgen, te controleren en, te inspecteren baanprocedure geleid, om eender welke mogelijke kwaliteitsachteloosheid te vermijden. De tekeningsafmetingen zijn strikt gemeten, technische herzien normen, productie en het machinaal bewerken van geoptimaliseerde processen, en de steekproef en de delen worden geïnspecteerd in detail alvorens te verschepen. Wij controleren strikt productkwaliteit bij elke stap om de kwaliteitsstabiliteit te verzekeren.

 

Wij voeren PPAP-procedure tijdens het stadium van de steekproefontwikkeling uit, leggen het Plan van de Productiecontrole tijdens de productiecursus, en steekproef ten uitvoer en evalueren de delen vóór verzending en kwestierapporten aan onze klanten. De leveranciers zullen de gekwalificeerde certificatie voor alle goederen verstrekken die wij hebben geleverd, en elk deel tijdens de productie traceable zal zijn.

 

Het systeem van de naverkoopdienst: het team van de naverkoopdienst is speciaal verantwoordelijk voor het beantwoorden van de vragen door de klanten worden gesteld en het ontmoeten van de eisen die van de verschillende klanten. „Stel de klant tevreden“ is ons de dienstprincipe.

 

De fabrikanten hebben grote productiecapaciteit, perfect en rijp productieproces en geavanceerde beheersmethode:

De gieterij van het staalafgietsel heeft zand gietende productielijn, natriumsilicaat en de precisie gietende productielijn van het siliciumgel, bimetaalsamenstellings gietende productielijn en v-Methode gietende productielijn. Alle het gieten processen zullen met software op de computer worden gesimuleerd.

De ijzer gietende gieterijen hebben fbo-III automatische vormende productielijn, phenolic zand vormende productielijn, verloren schuim vormende productielijn, 146 pneumatische machines van de microseismsamendrukking, 145 machines van de microseismsamendrukking, 124 het schudden samendrukkingsmachines, 954 shell kernmachines, Z9407EK-kernschutter.

De aluminium gietende gieterij heeft zand gietende productielijn en het aluminiumproductielijn van het matrijzenafgietsel.

Wij hebben productiemateriaal, zoals de middenovens van de frequentieinductie met 250kg vooruitgegaan--3000kg capaciteit, elektrische boogovens met 3000kg-capaciteit en zuiverende ovens met 10,000kg-capaciteit.

Het gewicht van het eenheidsdeel wij kunnen maken kan zoals 0.1kg zo klein, en zo groot zijn zoals 5 ton.

 

Geavanceerd machinaal bewerkend materiaal: Wij hebben etc. verschillende types van machinaal bewerkende centra, CNC draaibanken, boorpersen, malenmachines, zaagmachines. Wij hebben velen die methodes machinaal bewerken die superieure functies tonen.

 

Professionele inspectiemateriaal en maatregelenhulpmiddelen: Wij hebben CMM, de microscoop van het digitale vertoningshulpmiddel, magnetisch poedermeetapparaat, direct-reading spectrometer, chromometer, grote grootte metalloscope, de speldeprik van de aluminiumlegering ontdekkend instrument, x ray gebrekdetector, γ radiale gebrekdetector en geavanceerd treksterktemeetapparaat enz., en zijn uitgerust met chemisch laboratorium en mechanisch laboratorium die chemische samenstellingen analyseren, die de mechanismeeigenschappen testen, en het analyseren van het metallogenetic onderzoek, om de kwaliteit te verzekeren voldoet aan de eisen van de klanten.

 

Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

 

Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

 

Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2

 

Het Materiaalco. van Zhengzhou yu-Lang Machines, Ltd.

E-mail: yuloncasting@163.com

Afdelingschef: James Wang

Contactgegevens
Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. James Wang

Tel.: +86 13213152686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)