Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenCNC Onderdelen

CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken

Mijn beste vriend, de ontvangen goederen is goed en hoop wij voor meer punten kunnen samenwerken.

—— Angelo

Het yu-lange bedrijf is inderdaad professioneel in het gieten van gebied, en helpt om het ontwerp te verbeteren en de kosten voor ons te besparen. Hartelijk dank.

—— John

De levering is op tijd, en de samenwerking is gelukkig.

—— Christopher

Ik ben online Chatten Nu

CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken

CNC Precision Machining Products Custom Machining Components Supplier China
CNC Precision Machining Products Custom Machining Components Supplier China CNC Precision Machining Products Custom Machining Components Supplier China CNC Precision Machining Products Custom Machining Components Supplier China CNC Precision Machining Products Custom Machining Components Supplier China

Grote Afbeelding :  CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Non-Standard
Certificering: ISO:9001
Modelnummer: Op maat

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: raadpleeg klant
Prijs: quote according to different drawing technique requirements
Verpakking Details: Triplexkrat
Levertijd: Binnen 60 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: overweeg volgens verschillende het machinaal bewerken producten
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: koolstofstaal, legeringsstaal, roestvrij staal enz. proces: CNC Precision Machining
Het machinaal bewerken van Materiaal: CNC machines, Machinaal bewerkend Centrum enz. oppervlak: Ben met Tekeningsvereiste in overeenstemming
verpakking: Triplexkrat Inspectie: Beugel, CMM etc….
Hoog licht:

precision cnc machined parts

,

metal machined parts

CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken
 
 
Productomschrijving en Proces
CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken
 
Het machinaal bewerken van proces: CNC machine, machinaal bewerkend centrum, draaibank, molenmachine, boormachine, enz.
 
Oppervlaktebehandelingsproces: verfdeklaag, elektroforetische deklaag, het electrogalvanizing deklaag, zwarte oxydedeklaag, poederdeklaag, enz.
 
Het machinaal bewerken van Productmateriaal
Koolstofstaal, Legeringsstaal, Roestvrij staal, Gietijzer, Messing, Koper, Aluminiumlegering enz.
 
WAT MACHINAAL BEWERKT CNC?
EEN OVERZICHT VAN CNC DIE PROCES MACHINAAL BEWERKEN
CNC het machinaal bewerken is een productieproces waarin de voorgeprogrammeerde computersoftware de beweging van fabriekshulpmiddelen en machines dicteert. Het proces kan worden gebruikt om een waaier van complexe machines, van molens en draaibanken aan molens en routers te controleren. Met CNC die machinaal bewerken, kunnen de driedimensionele scherpe taken in één enkele reeks herinneringen worden verwezenlijkt.
Plotseling voor „computer numerieke controle,“ het CNC proces loopt in tegenstelling tot — en vervangt daardoor — de beperkingen van handcontrole, waar de levende exploitanten nodig zijn om de bevelen te veroorzaken en te leiden van het machinaal bewerken van hulpmiddelen via hefbomen, knopen en wielen. Aan de toeschouwer, zou een CNC systeem op een regelmatige die reeks computercomponenten kunnen lijken, maar de softwareprogramma's en de consoles in CNC het machinaal bewerken worden aangewend onderscheiden het van alle andere vormen van berekening.
 
Voorbeelden van CNC machines

CNC Machine Beschrijving
Molens Vertaal programma's die uit specifieke getallen en letters bestaan om de as (of werkstuk) naar diverse plaatsen en diepten te verplaatsen. Velen gebruiken g-Codes Functies omvatten: het gezichtsmalen, het schoudermalen, het onttrekken, het boren en sommigen bieden zelfs het draaien aan. Vandaag, CNC kunnen de molens 3 tot 6 assen hebben. De meeste CNC Molens vereisen plaatsend uw werkstuk op of in hen en moeten zo minstens groot zijn zoals uw werkstuk, maar de nieuwe 3 asmachines worden geproduceerd dat u op uw werkstuk kunt zetten, en veel kleiner kunt zijn.
Draaibanken Besnoeiingswerkstukken terwijl zij worden geroteerd. Maak snel, precisiebesnoeiingen, over het algemeen gebruikend indexable hulpmiddelen en boren. Efficiënt voor ingewikkelde die programma's worden opgesteld om delen te maken die onhaalbaar om op handdraaibanken zouden zijn te maken. De gelijkaardige controlespecificaties aan CNC maalt en kunnen g-Code vaak lezen. Hebben over het algemeen twee assen (X en Z), maar de nieuwere modellen hebben meer assen, die voor geavanceerdere machinaal te bewerken banen toestaan.
Plasmasnijders Impliceert het snijden van een materiaal gebruikend een plasmatoorts. Algemeen gebruikt om staal en andere metalen te snijden, maar kan op een verscheidenheid van materialen worden gebruikt. In dit proces, wordt het gas (zoals samengeperste lucht) geblazen bij hoge snelheid uit een pijp; tegelijkertijd, wordt een elektroboog gevormd door dat gas van de pijp aan de oppervlakte die, sommige van dat gas draaien aan plasma worden gesneden. Het plasma is voldoende heet om het materiaal te smelten die en beweegt zich voldoende snel aan slag gesmolten metaal vanaf de besnoeiing worden gesneden.
Het elektrische lossing machinaal bewerken (EDM), als vonk ook wordt bekend die machinaal bewerken, vonk die, matrijs, of draad is de erosie, een productieproces eroderen branden dalen waarin een gewenste vorm gebruikend elektrolossingen wordt verkregen (vonken die). Het materiaal wordt verwijderd uit het werkstuk door een reeks snel terugkomende huidige lossingen tussen twee die elektroden, door een diëlektrische vloeistof wordt gescheiden en onderworpen aan een elektrisch voltage. Één van de elektroden wordt genoemd de hulpmiddelelektrode, of eenvoudig het „hulpmiddel“ of „elektrode,“ terwijl andere de werkstukelektrode, of „werkstuk.“ wordt genoemd
Multiasmachines Type van schroefmachine in massaproduktie wordt gebruikt die. Beschouwd als om door stijgende productiviteit door automatisering hoogst efficiënt. Kan materialen in reepjes efficiënt snijden terwijl gelijktijdig het gebruiken van een gediversifieerde reeks van het bewerken. Multi-spindle machines hebben veelvoudige assen op een trommel die op een horizontale of verticale as roteert. De trommel bevat een boorhoofd dat uit een aantal assen bestaat die op kogellagers worden opgezet en door toestellen gedreven. Er zijn twee types van gehechtheid voor deze boorhoofden, vast of regelbaar, afhankelijk van of de centrumafstand van de booras moet worden gevarieerd.
Draad EDM Ook genoemd geworden draad die EDM snijden, draad die EDM branden, of gebruikt draad EDM de reizen, dit proces vonkenerosie aan machine of verwijdert materiaal uit om het even welk elektrisch geleidend materiaal, gebruikend een reizende draadelektrode. De draadelektrode bestaat gewoonlijk uit messing of zink-met een laag bedekt messingsmateriaal. De draad EDM staat voor dichtbij 90 graadhoeken toe en past zeer weinig druk op het materiaal toe. Aangezien de draad in dit proces wordt geërodeerd, voedt een draadedm machine verse draad van een spoel terwijl het hakken op de gebruikte draad en het verlaten van het in een bak voor recycling.
Zinklood EDM Bestaan het ook die geroepen holtetype EDM of het volume EDM, zinklood EDM uit een elektrode en een werkstuk in olie of een andere diëlektrische vloeistof wordt ondergedompeld. De elektrode en het werkstuk worden verbonden met een geschikte voeding, die een elektropotentieel tussen de twee delen produceert. Aangezien de elektrode het werkstuk nadert, komt de diëlektrische analyse in de vloeistof voor vormt een plasmakanaal en kleine vonkensprongen. De de productiematrijzen en vormen worden vaak gemaakt met zinklood EDM. Sommige materialen, zoals zachte ferrietmaterialen en epoxy-rijke magnetische materialen in entrepot zijn niet compatibel met zinklood EDM aangezien zij niet elektrisch geleidend zijn.
de snijder van de waterstraal Ook gekend als waterjet, worden een hulpmiddel geschikt om in metaal of andere materialen (zoals graniet) te snijden door een straal van water bij hoge snelheid en druk te gebruiken, of een mengsel van water en een schurende substantie, zoals zand. Het wordt vaak gebruikt tijdens vervaardiging of vervaardiging van delen voor machines en andere apparaten. Waterjet is de aangewezen methode wanneer de materialen die voor de hoge die temperaturen worden gesneden door andere methodes worden geproduceerd gevoelig zijn. Het heeft toepassingen in een divers aantal industrieën van mijnbouw aan ruimte gevonden waar het voor verrichtingen zoals knipsel wordt gebruikt, vormend, snijdend, en uitborend.

 
 
 
CNC Precisie die Productendouane machinaal bewerken die Componentenleverancier China machinaal bewerken 0
 

Contactgegevens
Zhengzhou Yu-Long Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. James Wang

Tel.: +86 13213152686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten